Mehanički bik El Goro

  
Get Adobe Flash player

Mehanički Rodeo bik simulator pruža osječaj pravog Rodea, upravljanjem preko komandne konzole osiguravaju se jednaki uslovi za sve natjecatelje. Za djecu od 7 do 15 godina imamo prilagođene programe brzine i težine jahanj.

Mehanički bik El GORO donosi radost i zabavu djeci i odraslima

Osim obilja hrane i pića ponudite Vašim gostima na zabavama, promocijama Vaših proizvoda, rođendanima, poslovnim eventima, team bildinzima i malo zabave na našem Mehaničkom biku “El Goro“, omogućite im pozitivni natjecateljski naboj, smijeh i možda već zaboravljen svijet kaubojske zabave koji zbog svakodnevne jurnjave i stresa više nismo u mogućnosti doživjeti. Osiguravamo vlastiti prijevoz, montažu i demontažu Mehaničkog bika.
mb-bottom9

Što vam je potrebno za postavljanje mehaničkog bika ?


Za postavljanje mehaničkog bika, potreban vam je ravan prostor ( po zimi zatvoreni ) od najmanje 25 kvadrata 5 X 5 m i 2.50 metara visine ( u zatvorenom prostoru ) ( a vani 34 m² ) tvrde podloge i 2 obična priključka na struju 2 x 230 / 16 Ampera ( s tim da nesmije ništa drugo biti prikljućeno na te utičnice ) .

Pristup prostoru u zatvorenom objektu treba biti pristupačan što znaći bez uskih stepenica i uskih hodnika jer je težina postolja bika 300 kg ( na kotačima ) i obujma 1,6 X 1,6 m, za polukat s do 4 stepenica imamo rampe dužine 3 metra.

Bikom upravljaju naši poslužitelji ( ukljućeni u cijenu ) pomoću prijenosne konzole sa mogućnosti automatskog i manualnog pokretanja bika.

Kod manualnog pokretanja bika koristi se joystick te dva prekidača za pokretanje lijevog i desnog motora, također postoji i regulator brzine i težine pokretanje bika te elektronski sat koji pokazuje vrijeme zadržavanja na biku. Kod automatskog pokretanja bika koristi se upravljač sa 9 automatskih programa regulacije brzine i 9 programa regulacije težine jahanja.

KARAKTERISTIKE

Bik u verziji Profieride ( Rodeo Heavy ) je najjači model mehaničkog bika i najnovija verzija, te je napravljen kako bi na njemu mogao sjesti jahač i do čak preko 120 KG.

Pojačana je konstrukcija držača i upotrebljen je veći pogonski modul koji utječe na izdržljivost i stabilnost samog mehaničkog bika. Za pogon su upotrebljena 2 motora snage 1,5 kW.

Kontrolna konzola ima 2 izmjenjivača struje i upravljač sa čak 9 automatskih programa, kod manualnog pokretanja se koristi joystick sa siguronosnim prekidačem.

Figura bika  dužina 180 cm x širina 60 cm x visina 80 cm je prekrivena prirodnom kožom i kožnim sjedalom. TEŽINA KORISNIKA: preko 120 kg

Zračni jastuk za pad je veličine 5 X 5 - okrugli

0-bik Array -konzola Array 0-z.jastuk Array
BIK KONZOLA ZRAČNI JASTUK

Molimo Vas da na vrijeme provjerite da li je mehanički bik slobodan za traženo vrijeme, te na osnovu toga izvršite i rezervaciju za željeni termin.


 

el goro

komplet

Mehanički bik

Zadnje dodane slike

mb-bottom